Contact

Vragen of opmerkingen voor onze commissie?

Wilt u ons een vraag stellen over onze commissie, de kerk of het Lohman orgel? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Uw naam

Uw e-mail

Telefoonnummer

Uw bericht

captchaAdres van de kerk
Farmsumer Kerk
Op de wierde 1
9936 CK Farmsum

Secretariaat
Voor vragen met betrekking tot het orgel of de commissie kunt u zich via het contactformulier wenden tot onze secretaris, dhr Veentjer.

Veel gestelde vragen
Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen, mocht u een vraag hebben die hieronder niet te vinden is, stelt u hem dan via het contactformulier.

Kan ik het orgel zelf bespelen?
Jazeker, het orgel is enkele dagen per jaar bespeelbaar. Neemt u voor deze mogelijkheid contact op met onze secretaris. Wij vragen een kleine bijdrage voor het bespelen van dit magnifieke orgel, dit bedrag wordt besteed aan het onderhoud.

Waar kan ik kaarten krijgen voor een concert?
Kaarten voor onze concerten kunt u voor aanvang van het concert aan de deur kopen. Meer informatie over de prijs, vindt u op de pagina: concerten.

Waarom kan ik de muziekfragmenten niet afluisteren?
De muziekbestanden zijn in windows media formaat op de website geplaatst. Dit betekent dat ze alleen te beluisteren zijn in de windows media speler of software dat praktisch alle media bestanden afspeelt, zoals de gratis: vlc player

Copyright 2022 © Stichting Lohman orgel Farmsum