Concerten

Ontdek ook zelf het geheim van Farmsum

Inmiddels is het meer dan 50 jaar geleden dat de Orgelcommissie Farmsum in het leven werd geroepen. Op deze pagina vindt u de concerten die u tijdens dit concertjaar kunt bezoeken. Wij zijn dan ook verheugd dat wij in 2023 weer concerten mogen organiseren. Op onze website en op onze Facebook pagina vindt u informatie over het orgel en onze concerten. Graag begroeten wij u binnenkort weer in de kerk, om de prachtige klanken van ons orgel te mogen beluisteren.

Entree
Om onze concerten te kunnen organiseren en het prachtige Lohman orgel te onderhouden, vragen wij een kleine bijdrage aan u om het concert te bezoeken. De entreeprijs voor een concert is 10,- euro per persoon. De kaarten worden voorafgaand aan het concert in de kerk verkocht.

Agenda
Wij zijn verheugd om u in 2023 weer welkom te heten in onze kerk en te kunnen genieten van het prachtige Lohman orgel. Wij hebben ook dit jaar weer enkele bijzondere concerten voor u op de agenda gezet. U bent van harte welkom bij de onderstaande concerten.

Zaterdag 20 mei 2023
Leonore Lub
Aanvang: 20.00 uur – Kaartverkoop in de kerk

Zaterdag 17 juni 2023
Stef Tuinstra
Aanvang: 20.00 uur – Kaartverkoop in de kerk

Zaterdag 15 juli 2023
Wietse Meinardi
Aanvang: 20.00 uur – Kaartverkoop in de kerk

Zaterdag 16 september 2023
Jaap Zwart
Aanvang: 20.00 uur – Kaartverkoop in de kerk

Tweede Kerstdag 26 december 2023
Jochem Schuurman en Marijke Beute (sopraan)
Aanvang: 14.30 uur – Kaartverkoop in de kerk

Op de hoogte blijven
Wilt u een week voor een concert een persoonlijke uitnodiging in uw e-mail ontvangen? Stuurt u ons dan een bericht met daarin uw naam, woonplaats en e-mail adres. U kunt uw gegevens via dit formulier aan ons verzenden. U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook, ook daar houden wij u op de hoogte van onze concerten.

Copyright 2022 © Stichting Lohman orgel Farmsum