Concerten

Ontdek ook zelf het geheim van Farmsum

Meer dan 40 jaar organiseert de stichting Lohman orgel Farmsum concerten in de Farmsumerkerk. Uiteraard hopen wij deze traditie nog lang voort te mogen zetten. Op deze pagina vindt u onze concertagenda. De afgelopen jaren is het Lohman orgel gerestaureerd en heeft de kerk een opknapbeurt gekregen ten gevolge van de aardbevingen. Wij zijn dan ook verheugd dat wij in 2016 weer concerten mogen organiseren. Op onze website en op onze Facebook pagina vindt u informatie over het orgel en onze concerten. Graag begroeten wij u binnenkort weer in de kerk, om de prachtige klanken van ons orgel te mogen beluisteren.

Entree
Om onze concerten te kunnen organiseren en het prachtige Lohman orgel te onderhouden, vragen wij een kleine bijdrage aan u om het concert te bezoeken. De entreeprijs voor een concert is 10,00 euro per persoon.

Agenda
Wij zijn verheugd om u in 2017 weer welkom te heten in onze kerk en te kunnen genieten van het prachtige Lohman orgel. U bent welkom op onderstaande concerten.

Zaterdag 22 april 2017
Aanvang: 20.00 uur
Hayo Boerema
Organist Laurenskerk Rotterdam
Bekijk het programma

Zaterdag 20 mei 2017
Aanvang: 20.00 uur
Leonore Lub
Organiste te Noordbroek

Zaterdag 19 augustus 2017
Aanvang: 20.00 uur
Pieter Pilon
Herdenking Albert de Klerk

Zaterdag 16 september 2017
Aanvang: 20.00 uur
Vincent van Laar
Organist en klavecinist

Zaterdag 14 oktober 2017
Aanvang: 20.00 uur
Pieter Pilon
CD- presentatie Farmsumer Kerk

Dinsdag 26 december 2017
Aanvang: 14.30 uur
Harm Hoeve
Kerstconcert

Op de hoogte blijven
Wilt u een week voor een concert een persoonlijke uitnodiging in uw e-mail ontvangen? Stuurt u ons dan een bericht met daarin uw naam, woonplaats en e-mail adres. U kunt uw gegevens via dit formulier aan ons verzenden. U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of twitter, ook daar houden wij u op de hoogte van onze concerten.

Copyright 2017 © Stichting Lohman orgel Farmsum
Design en realisatie door Allart Veentjer